Torres høster skryt

Etter bra, målfarlig spill, mottar Fernando Torres skryt fra lagkameratene Pepe Reina og Steven Gerrard.

Etter den siste tids ypperlige spill, hvor sommerkjøpet Fernando Torres har hatt en av hovedrollene, høster nå den spanske stjernespissen ros fra keeper Pepe Reina, og kaptein Steven Gerrard.

Til nå denne sesongen står Fernando bokført med imponerende elleve mål på sine 17 første kamper. Reina mener, lovende nok, at han stadig kan spore progresjon i spissens utvikling, og blir av SkySports? nettsteder sitert på følgende:

- Fernando har blitt bedre og bedre i ukene som har gått forbi. Han er en veldig viktig spiller for oss. Han har hurtighet, og kan også avslutte. Han har kvaliteter som tillater ham å spille jevnt på et særdeles høyt nivå, og det nivået har han nå funnet i England.

Idet Premier Leagues så langt beste keeper, statistisk sett, videre skal beskrive sin landsmann som spiller, velger han følgende karakteristikk:

- Han er rask, sterk og smart. Han har en fantastisk bevegelighet, og er aggressiv nok til å håndtere store forsvarere. Han er veldig viktig. Han kan være et oppspillspunkt, men kan også beklé andre roller. La oss nå se hvor mye mer han kan utvikle seg; for utvikle seg kommer han til å gjøre.

- Det tar tid å tilpasse seg en ny liga, men for ham har det vært lettere enn for en hel del andre.
Det er imidlertid viktig for ham å stadig tilegne seg mer lærdom. Han har fortsatt en lang vei å gå.

Også den formsterke Liverpool-kapteinen, Steven Gerrard, har latt positive ord fly Torres? vei grunnet spissens innsats den siste tiden.

- Å score et tosifret antall mål før jul, er strålende for ham, og for laget. Vi vet at dersom vi produserer sjansene, vil han score, het det fra Gerrard.