Torres ikke med til London

Liverpools fjernsynskanal bekrefter i kveld at Fernando Torres ikke er med i troppen mot Chelsea. Charles Itandje er klar over at han må være tålmodig.

Toppscoreren spares
LFC TV sier i kveld at Fernando Torres er blitt igjen på Merseyside og ikke er aktuell til kveldens kamp på Stamford Bridge mot Chelsea.


Itandje angrer ikke

Charles Itandje sier til L?Equipe at det ikke er lett å være reserve for Pepe Reina, men at han samtidig at han ikke angrer på at han tok utfordringen ved å gå til Liverpool FC.

- Det faktum at jeg ikke spiller er ikke lett, forklarer Charles. - Det mest frustrerende er at jeg må vente og aldri vet når jeg kan få sjansen. Men det visste jeg da jeg signerte. Jeg er nødt til å være tålmodig.

- Det første skrittet var å etablere seg i et nytt land, med et nytt språk og i en ny liga.

- Selvfølgelig, hvis du ikke spiller, må du til slutt spørre deg selv om hva du skal gjøre, men det er foreløpig ikke aktuelt.

- Mange anbefalte meg ikke å gå til Liverpool, da de hevdet at jeg aldri ville få spille. Om jeg angrer på det? Jeg ville være gal om jeg gjorde det. Det er folk uten arbeid og jeg er i Liverpool. Jeg trives hvert minutt.