Torres med bønn om Rafa

Fernando Torres tror at flere spillere vil tenke på sin fremtid hvis Benitez ikke lenger skulle være manager i Liverpool. Frispark fra Steven Gerrard ble månedens scoring.

Spillerne støtter manageren
Kruttrøyken synes i hvert fall inntil videre å ha lagt seg i den mye omtalte feiden mellom Liverpools eiere Hicks og Gillett, og manager Benitez. Partene synes nå heller mer opptatt av å glatte over forholdene og skape gode arbeidsforhold fram til man møtes om to uker på Merseyside.

Fernando Torres gjorde det også klart til britiske journalister etter søndagens kamp mot Bolton at spillerne ikke bare støtter manageren, men at han tror flere vil vurdere sin fremtid dersom det skulle bli slik at Rafa forlater LFC.

- Han kan ikke reise, er den klare beskjeden fra toppscoreren.

- Fansen har sagt klart i fra hva de mener. Benitez har skapt et team som alle står i takknemlighetsgjeld til ham.

- Det er sikkert at mange spillere vil tenke på sin fremtid hvis han går. Benitez er ikke en hvilken som helst manager. Han har skapt et lag og stoler på spillere som skylder ham mye.


Gerrard igjen
Fans har valgt frisparket til Steven Gerrard mot Newcastle som månedens mål for november, i en avstemning på Liverpools hjemmeside over scoringer for de røde.

Suseren på St. James' Park vant foran det andre målet til Fernando Torres mot Porto og 3-0 scoringen til Ryan Babel mot Newcastle.

Tidligere vinnere er:

August: Steven Gerrard v Aston Villa

September: Ryan Babel v Derby

Oktober: Steven Gerrard v Arsenal