Torres ønsker seg Real Madrid

Fernando Torres vil heller møte et spansk lag enn et italiensk i 1/8-finalen i Champions League, og ønsker seg Real Madrid. Sunderland benekter at de har ansatt John Barnes som speider.

Fernando Torres uttaler til EFE at han håper at Liverpool trekker sin gamle arvefiende Real Madrid i 1/8-finalen i Champions League. Den tidligere Atletico Madrid-spissen var banens beste da de for anledningen helsvarte feide Marseille av banen i går kveld.

- Vi møter enten et spansk eller et italiensk lag. Alle lagene er sterke, og det er ingen fordel å bli nummer to i gruppen. Det er egentlig det samme hvem vi møter, da alle vil være topplag. Sevilla har vært sterke i Champions League, og Real Madrid og Barcelona er lag som aspirerer til å vinne hele turneringen, slår han fast.

- Personlig håper jeg vi trekker Real Madrid, da det vil bli store kamper. Jeg ville foretrekke å spille mot et spansk lag fremfor et italiensk, selv om det ikke ville ha vært ille å møte Milan og få revansje for finaletapet i fjor, legger han til.

Torres var ellers veldig godt fornøyd med egen innsats på Stade Velodrome.

- Jeg er fornøyd med scoringen min. Ting går veldig bra for meg for tiden, og denne scoringen hjalp laget videre i turneringen. Kampen startet i et meget høyt tempo, og det var kanskje ikke hva vi forventet de første ti minuttene. Nøkkelen er å beholde roen, og det er hva vi klarte. Når både Steven og jeg selv hadde gjort mål før det hadde gått 11 minutter, visste de at det ville bli vanskelig for dem å slå tilbake.

Sunderland benekter at de har gitt Barnes jobb
Flere engelske medier, sågar også Liverpools offisielle nettside, har i dag hevdet at Liverpool-legenden John Barnes har blitt ansatt som deltidsspeider for Sunderland på de karibiske øyer. Dette benektes nå av Sunderland FC, som insisterer på at Barnes ikke har blitt ansatt av dem i noen kapasitet.