Torres på vent til 10.juli?

Liverpool vurderer nå å vente til Fernando Torres returnerer fra ferie før de fortsetter forhandlingene med Atletico Madrid. De første spillerne er tilbake på Melwood i morgen.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at Liverpool-ledelsen nå er beredt til å vente til Atletico Madrid firer på kravene når det gjelder Fernando Torres. Madrid-klubben har så langt stått steilt på sine krav i det som er i ferd med å utvikle seg til en ny overgangssaga.

Spanjolene vil nødig gi slipp på sin stjernespiller etter at 350 supportere protesterte mot salget av spissen på et torg i Madrid i går. Echo bekrefter at det har vært samtaler mellom Liverpool og Madrid-ledelsen, men ettersom spilleren selv er på ferie frem til 10.juli skal nå de røde være villige til å vente helt til Torres returnerer til preseason-trening og kan legge press på sin nåværende klubb før de fortsetter forhandlingene.

Atletico-president Enrique Cerezo har fortalt Liverpools forhandlere at han ikke kan stoppe dem fra å kjøpe Torres dersom utkjøpsklausulen på £27M blir innfridd. Liverpool-ledelsen mener imidlertid at dette er å overprise spilleren.

Det har i dag versert diverse historier i den mest upålitelige delen av tabloid-pressen om at Torres har rett på 10% av overgangsbeløpet, og at det er dette som har ført til at overgangen har dratt i langdrag. Liverpool-ledelsen skal imidlertid ha uttalt til Echo at de ikke kjenner til noen slik klausul i Torres sin Atletico-kontrakt.

Spillerne tilbake på Melwood i morgen
Den første gruppen med Liverpool-spillere vil i morgen være tilbake på Melwood for preseason-trening. Spillerne som har vært involvert i landskamper etter sesongslutt vil imidlertid ikke møte, da de har fått en uke ekstra fri. Likeså vil ikke de spillerne som er involvert i Copa America, U20-VM og Asia Cup være tilbake på Liverpools treningsfelt på en god stund ennå.