Torres sjokkert over oppstyret

Fernando Torres innrømmr at han var sjokkert over oppstyret da han tok farvel med Atlético-fansen. Insúa til kvartfinale i U20-VM. Cardiff avslo bud fra Liverpool på supertalent.

Fernando Torres innrømmer at han ble sjokkert over den følelsesladede reaksjonen da han forlot Atlético Madrid. Den spanske landslagsspissen ble Liverpools rekordkjøp for £20.2M etter at han valgte å ta farvel med Atlético Madrid, klubben han har spilt i hele sin karriere.

Først protesterte supporterne mot Atlético-ledelsen og et salg av publikumshelten, men da det ble klart at Fernando Torres virkelig forlot klubben, var det mang en supporter som tok til tårene.

- Folk gråt, og det var litt av et sjokk for meg at jeg betydde så mye for dem. Det var et vanskelig øyeblikk for meg, men avgjørelsen er tatt.

- De personene som gråt er de samme som sende meg støttende meldinger. Det er gledelig for meg personlig, for det er veldig uvanlig å se spanske supportere oppføre seg på den måten, uttaler superspissen til Sky Sport News.

Torres hadde et nært forhold til supporterne på Vicente Caldéron i Madrid, og mener at den lidenskapelige supporterskaren Liverpool var er et viktig punkt for han.

- Både treneren og mange i staben snakker spansk, og det gjør det lettere for meg å tilpasse meg raskere. I Atlético Madrid kunne jeg ikke nå målene mine, og jeg mente Liverpool ville gi meg mest i denne fasen av karrieren min.

- Det er også et sterkt bånd mellom fansen og klubben. Den samfunnsmessige bakgrunnen for Liverpool-supporterne - hardtarbeidende supportere som støtter et hardtarbeidende lag, er en veldig viktig faktor for meg, avslutter Fernando Torres.

Insúa til kvartfinale
Liverpools Emiliano Insúa og hans Argentina kvalifiserte seg til kvartfinalen i U20-VM i Canada med en sterk 3-1 seier over Polen i åttendelsfinalen. Insúa spilte hele kampen hvor Sergio Agüero (2) og Angel Di Maria scoret målene for en av favorittene til å gå til topps i turnerningen. Argentina møter Mexico i kvartfinalen.

Cardiff avslo bud på supertalent
Den 16 år gamle midtbanespilleren Aaron Ramsey regnes som et av Englads aller heste talenter, og nå innrømmer Cardiffs styreformann Peter Risdale at klubben har avslutt et bud fra Liverpool på supertalentet.

- Jeg er ikke klar over Chelseas interesse, svarte Risdale da han ble spurt om dette fra journalisten i Western Mail. - Liverpool har dog kommet med et bud på Aaron Ramsey, og det er det andre budet fra en Premier League-klubb, opplyser styreformannen videre.

- Budet var pålydende et sjusifret beløp, men faktum er at vi ikke ønsker å selge noen av de talentene vi har i klubben. Kronjuveler som Aaron Ramsey, Joe Ledley og Cris Gunter er ikke for salg. Vi ønsker å bygge laget vårt rundt dem, avslutter den tidligere Leeds-styreformannen, og levner dermed lite håp om at Liverpool kan greie å få tak i den ettertraktede 16-åringen.