Torres starter trolig mot Newcastle

Echo er temmelig sikre på at Fernando Torres vil lede angrepsrekka på St James' Park. Reservene med treningskamp mot Spurs i desember. Robbie Threlfall håper å sende Leeds ut av FA-cupen.

Tony Barrett i Liverpool Echo skriver i dag at Fernando Torres ligger an til å starte lørdagens bortekamp mot Newcastle. Rekordkjøpet har som kjent trent på Melwood i hele landslagspausen, og har bygd opp formen igjen etter lyskeskaden han pådro seg i begynnelsen av oktober. Etter å ha kommet inn som innbytter og gjort mål mot Fulham i siste ligakamp, har spanjolen forsert treningen, og anses nå å være helt kvitt skaden.

De tre andre spissene, Dirk Kuyt, Peter Crouch og Andriy Voronin, er opptatt med EM-kvalifiseringskamper denne uken, og det taler utvilsomt til fordel for en startplass for Torres mot Newcastle. Den tidligere Atletico Madrid-spilleren er jo dermed den eneste spissen som Rafael Benitez har fått mulighet til å jobbe med den siste uken.

Reservene til London
Reservelaget til Liverpool har ingen terminfestede seriekamper i perioden 10.desember til 7.januar. En pause på nesten en måned synes trener Gary Ablett blir i lengste laget, og man har nå kommet til enighet om en kamp mot Tottenhams reservelag på Leyton Orients bane i London mandag 17.desember, for å få matchet de nest beste. Avspark på Brisbane Road er satt til kl. 20.00 skandinavisk tid.

Threlfall håper å danke ut Leeds
Liverpools utlånte venstreback Robbie Threlfall skal i kveld spille omkamp i FA-cupen mot Leeds på Elland Road. Tenåringen håper at han kan bidra til å skrive seg inn i Hereford-historien med en storskalp i FA-cupen.

- Jeg har alltid drømt om å spille i FA-cupen, og jeg er glad for at Hereford har gitt meg sjansen til det, sier gutten som fyller 19 år på søndag til Liverpool Echo.

- Det blir ikke enkelt å spille seg inn på Liverpools førstelag, ettersom det er så mange gode spillere i klubben. Men dersom jeg gjør det bra i Hereford vil det bli lagt merke til av Liverpool-ledelsen. De sender speidere for å følge meg hele tiden. Jeg drømmer fortsatt om å spille for Liverpool, legger han til.