Tottenham Res - Liverpool Res 1-2

Liverpools reservelag lå under 0-1 til det gjensto åtte minutter av treningskampen mot Tottenhams reservelag. Scoringer av Martin Kelly og Craig Lindfield sørget imidlertid for 2-1-seier.

Liverpools reservelag beseiret Tottenhams reservelag med 2-1 i en treningskamp på Leyton Orients bane Brisbane Road. Tottenhamhotspur.com melder om en jevn kamp sjansemessig. Tottenham tok ledelsen etter 24 minutter på et straffespark etter at innbytter Daniel Ayala hadde lagt ned Rose. Stillingen stod seg helt til det 83. minutt. Da satte Martin Kelly inn en retur på Krizstian Nemeths frispark. To minutter senere kunne Craig Lindfield score seiersmålet med en stupheading fra 16 meter.

Francisco Durán har kommet inn som innbytter i reservelagets to siste kamper, men i dag fikk han sjansen fra start etter ni måneders skadeopphold. Opptredenen ble imidlertid kortvarig da han ble byttet ut med Ayala allerede etter 13 minutter, trolig grunnet en ny skade.

5 min: Lindfield kommer før Rocha. Legger ballen til rette for Pacheco, men avslutningen fra kanten av sekstenmeteren går en meter til side for mål.

13 min: Ayala inn for Durán. Mistenkelig tidlig bytte. Durán spiller sin første kamp fra start etter ni måneders skadeopphold. Ny skade for spanjolen?

16 min: Pekhart plukker opp ballen ved dødlinjen, skjærer inn mellom Liverpools forsvarere. Hans avslutning fra syv meter reddes av Gulacsi.

17 min: Tottenham nær scoring igjen. Skuddet fra Rose treffer en Liverpool-spiller og går til corner. Lavt innlegg fra corneren går heldigvis forbi alle hvite ved 5-meteren.

21 min: Tottenham roper på straffespark. Gulacsi hindrer Hutton i det han skal bokse bort ballen fra et innlegg.

1-0 24 min: Denne gang får hjemmelaget straffe. Innbytter Ayala legger ned Rose. Tomas Pekhart sikker fra ellevemeteren.

29 min: Lindfield spiller frem Pacheco på høyrekanten. Han spiller tilbake til Putterill som befinner seg på 16-meteren. Putterill misbruker sin store mulighet.

32 min: Putterill kommer forbi Hughton. Innlegget havner hos Pacehco, men avslutningen fra 16 meter går høyt over.

34 min: San José header Crowthers corner i retning mot mål fra 10 meter, men treffer Dervite og ballen går ut til nytt hjørnespark.

49 min: Spearing spiller Pacecho igjennom på venstre side. Spanjolen skjærer inn. Skuddet hans fra 22 meter går like utenfor.

58 min: Gulacsi får hånden på et innlegg. Ballen faller ned til Fraser-Allen, som bredsider ballen mot mål. Ballen stopper i Insúa.

66 min: Putterill får til en avslutning på Crowthers cross, men ballen blokkeres av Hughton.

74 min: De røde tester Tottenham-keeper Button skikkelig for første gang. Jay Spearing starter angrepet. Spiller til Brouwer, og så videre til Lindfield. Lindfield har god tid, men Button redder mesterlig.

79 min: Dervite spiller gjennom Fraser-Allen på høyre. Innlegget havner hos Pekhart på 10 meter. Gulacsi reagerer kjapt og stopper headingen.

1-1 82 min: Brouwer blir lagt ned av Dervite på 20 meter. Nemeth skyter gjennom muren. Burton gir retur, som Kelly kan sette i mål fra kort hold.

1-2 84 min: Spearing tar frispark fra høyre. Ballen skrus inn. Lindfield stupheader ballen i mål fra 16 meter.

86 min: Brouwer legger ballen inn til Nemeth, som bredsider ballen tilside for mål.

Liverpool: Gulacsi, Kelly, Insua, San Jose, Huth, Spearing, Crowther, Duran (Ayala, 13), Lindfield, Pacheco (Nemeth, 60), Putterill (Brouwer, 70).
Ubenyttede reserver: Bouzanis, Bruna, Darby.

Tottenham: Forecast (Button, 46), Hughton, Martin, Livermore (Kasim, 46), Rocha (Berchiche, 70), Dervite, Routledge, Rose, Pekhart, Olsen (Hutchins, 70), Hutton (Fraser-Allen, 46).