Traore møter gamle lagkamerater

Djimi Traore tilbrakte hele sju år på Anfield. Nå ser Portsmouth-backen frem til å møte gamle lagkamerater, og spesielt bestevennen Mohamed Sissoko.

Tidligere Liverpool-spiller Djimi Traore bedyrer at de røde skal få det tøft når det besøker syd-kysten på lørdag. Portsmouth-forsvareren tilbrakte hele sju år på Anfield, og vil møte mange av sine tidligere lagkamerater i denne kampen.

Liverpool har tapt tre av sine fem siste kamper på Fratton Park, og Traore tror at statistikken vil være fire av seks etter helgens kamp.

- Vi slo Liverpool i fjor, og jeg tror vi kan gjøre det igjen. Man må gå til kamper som dette med tro på seg selv. Vi vet de har topp spillere, men vi kan ikke ha for stor respekt for dem, sier han til Portsmouths offisielle nettsider.

- Vi slo dem på straffespark-konkurranse i finalen i Barclays Asia Trophy i Hong Kong i sommer, og fikk vist dem at vi har et bra lag. Jeg tror de vil frykte oss lite grann når de kommer hit.

- Liverpool har ikke for vane å gjøre det så bra på bortebane, og spesielt gjelder det på sydkysten. Det vet jeg av egen erfaring. Den lange reisen vil gjøre mange av spillerne deres trøtte.

Traore ser ellers frem til å møte bestekameraten, Momo Sissoko, og håper han starter denne kampen.

- Momo Sissoko er min beste venn. Vi holder stadig kontakten. Jeg snakker med ham 2-3 ganger i uken, avslører franskmannen.

- Jeg syntes det var morsomt at han kom på scoringslisten for Liverpool for første gang mot Sunderland. Det var en flott scoring. Han ringte meg rett etter den kampen, og var veldig glad. Han fortjente det etter den store innsatsen han har lagt ned på banen for Liverpool.

- For meg er han en av de store Liverpool-spillerne, men han har hard konkurranse om plassen fra spillere som Steven Gerrard, Xabi Alonso og Javier Mascherano, slik at det er ikke enkelt for ham. Men han prøver å vise manageren at han takler konkurransen. Han har gjort det veldig bra denne sesongen, og jeg håper han får spille mer regelmessig.