Tre juniorer til Melwood

Kapteinen Jay Spearing, Ray Putterill og den danske keeperen Martin Hansen skal trene med reservelaget. Mascherano for Argentina. Milan vil ha Eto’o.

God juniorårgang
Liverpool ble nasjonale juniormestere for andre gang på rad denne sesongen, og nå er det bekreftet at brorparten av dette laget blir forfremmet til seniorene på Melwood.  Da i første omgang for å trene med reservelagstroppen. 

Jay Spearing, Ray Putterill og Martin Hansen (bildet) skal møte på treningsenteret i West Derby etter ferien.  Det lå i kortene at den allsidige kapteien Spearing ville bli forfremmet, mens Putterill var en av de beste spillerne under årets cuptriumf.  Venstrevingen er blitt omskolert fra sin rolle som spiss.  Antallet keepere har trolig sammenheng med at Martin Hansen også vil få garderobe i samme bygg som Gerrard & Co.  Den lovende dansken blir 17 år senere denne måneden.

Fra juniormesterne har Robbie Threlfall, Stephen Darby, Ryan Flynn og Craig Lindfield allerede vært på Melwood en stund.

De spillerne som vil få et tredje år på akademiet, og altså en siste sjanse, er Charlie Barnett, Jimmy Ryan, Michael Burns og keeper Josh Mimms.

De som har fått den tunge beskjeden om å prøve å finne seg en annen klubb er Dave Roberts, Paul Barratt, Lee Woodward, Ryan Wignall, Jon Pringle og Stephen Behan.


2.omgang for Mascherano
I en vennskapskap på Camp Nou i Barcelona vant Argentina 4-3 over Algerie.  Javier Mascherano spilte 2.omgang.  Målscorere for Argentina var Messi (2), Cambiasso og Tevez.


Kamp om Samuel Eto’o
Liverpool er en av klubbene som er blitt linket til Samuel Eto’o, dersom Barcelona skulle være villig til å selge sin kamerunske spiss.  Nå har motstanderen i Champions League finalen, AC Milan, bekreftet at de ønsker å kjøpe spissen etter at det ble klart at Andrey Sjevtsjenko ikke kommer tilbake til San Siro, samtidig som Gilardino sannsynligvis blir solgt.

- Vi vil spørre Barca om Eto’o, men vi vet ikke om han er til salgs, sier Adriano Galliani i Milan.

- Vi er åpne for forhandlinger når den spanske sesongen slutter 17.juni.  Han er en spiller som appellerer både til meg selv og trener Carlo Ancelotti.