Tre nye tv-kamper bekreftet

Alle kampene i januar vises på TV. Seks minutter for de 96! David Villa i direktørboksen på Anfield.

For et par dager siden ble FA-Cup kampen mot Arsenal bekreftet som direktesending på TV3. I dag er det klart at også Liverpool-Arsenal i ligacupen går blir sendt. Kampen vises direkte på SportN. I tillegg er også kampen mot West Ham 30. januar satt opp på sendeplanen (C+Sport 2). Denne kampen vil imidlertid bli flyttet dersom Liverpool eller Tottenham må ut i omkamp i FA-Cupen. Den første ligakampen i februar, oppgjøret mot Everton, er også blitt bekreftet som TV-kamp.

6 Minutes for the 96
Første nyttårsdag var det klart for den offisielle lanseringen av ”Reclaim The Kop”-kampanjen. En supportergruppering har satt i gang en aksjon for å utdanne supporterne og bedre ivareta klubbens sanne verdier og tradisjoner. ”The Kop Charter” oppsummerer kort hva dette går på. I tillegg vil det de neste ti ukene komme nye innspill rundt RTK. Allerede lørdag vil The Kop markere seg når BBC sender fra oppgjøret mot Arsenal. ”6 Minutes for the 96” blir aksjonen kalt. Dette for å hedre minne om de omkomne på Hillsborough og tilkjennegi sin støtte til de etterlatte. Samtidig er det også en markering mot The Sun og en viss redaktør som bare for få uker siden på nytt forsøkte å tilsmusse kampen for rettferdighet og FA-Cupens tradisjoner. Derfor er lørdagens kamp en perfekt anledning.
I kampens seks første minutter skal stemmebåndene brukes slik at nasjonen ikke skal være i tvil om hva Liverpoolfansen mener om saken. Det blir også den første RTK Flag Day. En stor banner vil bli å stående foran The Kop i seks minutter. Det bør sette standarden for resten av kampen!

David Villa i direktørboksen på Anfield mot Bolton!
Det stemmer faktisk, og er ikke et absurd rykter fra ei tvilsom internettside. I går kveld begynte det å gå enkelte rykter om at Villa var ”sett på Anfield”, samtidig som den obligatoriske Joey Barton-tråden dukket opp igjen. Liverpool Echo bekrefter i dag at den spanske spissen var i direktørboksen under kampen, men legger til at det ikke betyr at han blir rød med det første. Underforstått at spilleren var i Liverpool for å besøke en av sine spanske venner.