Tre PL-klubber vurderer Forlan

Liverpool ser ut til å få konkurranse fra to andre klubber i Premier League dersom de ønsker å kjøpe Diego Forlan. Billettsalget til treningskampen mot Colchester starter onsdag.

Villarreal-spissen Diego Forlan uttaler i dagens Sunderland Echo at han er ønsket av tre klubber i Premier League, og han bekrefter at Sunderland og Liverpool er to av dem. I tillegg skal også Barcelona og Valencia ha følere ute etter 28-åringen.

Den tidligere Manchester United-angriperen avslører også at hans kontrakt med Villarreal inneholder en klausul som slår fast at han kan kjøpes fri for £15M.

- Det er ikke bare Liverpool som er ute etter meg. I januar takket jeg nei til et låneopphold i Sunderland, og jeg vet også at en tredje klubb i Premier League har spurt om jeg er tilgjengelig for overgang, uttaler uruguayaneren.

- Da jeg skrev under for Villarreal ble det nedfelt en utkjøpsklausul på £15M, sier mannen som gjorde 10 mål på 63 ligakamper da han spilte for United.

Billetter til Colchester-kampen
Liverpool FC sender et LFC XI for å møte Colchester i en treningskamp på Layer Road lørdag 28.juli. Billettkontoret på Anfield opplyser at klubben har mottatt en kvote på 890 ståplass-billetter og 144 sittetribune-billetter til denne kampen. Billettene blir solgt etter ”førstemann til mølla”-prinsippet fra og med onsdag. Det er mulig å kjøpe billetter både i billettluka og via fax/telefon.