Trekning om finalebilletter i morgen

I morgen trekker Liverpool FC ut hvem av de som har 6 kamper på sine fancards som får finalebilletter. De som har flere enn 6 kamper får kjøpe sine billetter torsdag og fredag.

Liverpool har nå sluppet salgsdetaljene for finalebillettene i Aten. De som har 10-12 Champions League-kamper (kvalifiseringskamper teller ikke) registrert på sine fancards kan kjøpe billetter kommende torsdag. De som har 7-9 kamper registrert får kjøpe billetter kommende fredag. De som har 6 kamper på sine fancards blir automatisk med på en trekning, der de heldige vil bli tilskrevet om hvordan de videre skal gå frem. Man kan allerede i morgen finne ut om man har vært heldig i trekningen gjennom klubbens websider.

Liverpool har mottatt 16 779 billetter til finalen, og disse er i fire priskategorier: £145 (4%), £100 (18%), £57 (64%) og £43 (14%).

For alle detaljer; se liverpoolfc.tv.

Echo med UEFA-protest
Liverpool Echo krever at UEFA omgjør distribueringen av billetter til Champions League-finalen i Aten. UEFA har som kjent gitt de to finaleklubbene bare 17 000 billetter hver, mens de selv beholder over 20 000 billetter til sine sponsorer. Dette har fått sportsredaksjonen i lokalavisen til å se rødt, og nå oppfordrer de Liverpools supportere til å la UEFA-toppene få vite hva de mener om denne politikken. Avisen oppfordrer sine lesere til å sende sitt syn på saken til dem, så vil de sørge for at reaksjonene blir videresendt til UEFA-president Michel Platini med krav om at noe blir gjort med billettfordelingen slik at flere genuine fans får overvære kampen.