Treningskamp mot Peterborough

Liverpool XI skal møte Peterborough i treningskamp lørdag 21.juli. Foreløpig preseason-program. Ny bortedrakt lanseres i morgen kl. 10. Scott Carson til U21-EM.

Peterborough melder at Liverpool skal sende et lag til London Road for treningskamp lørdag 21. juli kl. 16.00. Dette skal være testimonialkampen til Peterborough-spiller Mark Tyler. Han har blant annet spilt sammen med Michael Owen, Danny Murphy og Jamie Carragher på yngre landslag. Motstanderen til Peterborough er definert som Liverpool XI. Det betyr sannsynligvis at Rafael Benítez kommer til å stille med et reservepreget lag. Kampen spilles kun tre dager før de røde møter South China i Hong Kong.

Som tidligere nevnt her på liverpool.no, så skal Liverpool også delta i Port of Rotterdam Tournament. Dette bekreftes av Liverpool FC først i dag. Dermed ser preseason-programmet foreløpig slik ut.

Lørdag 21. juli kl. 16.00
Mark Tyler Testimonial
Peterborough – Liverpool XI
(London Road)

Tirsdag 24. juli kl. 14.15
Barclays Asia Trophy
South China – Liverpool
(Hong Kong stadion)

Fredag 27. juli kl. 12.00 eller kl. 14.15
Barclays Asia Trophy
Portsmouth eller Fulham – Liverpool
(Hong Kong stadion)

Fredag 3. august kl. 18.30
Port of Rotterdam Tournament
Shanghai Shenhua – Liverpool
(De Kuip stadion)

Søndag 5. august kl. 20.00
Port of Rotterdam Tournament
Feyenoord – Liverpool
(De Kuip stadion)

Ny bortedrakt lanseres i morgen
Det har versert en rekke versjoner av neste sesongs bortedrakt på Internett. Fra i morgen blir det imidlertid ingen tvil. Adidas kjører nå en nedtelling på sin nettside (klikk på "enter site")for offentliggjøring av bortedrakten, og med litt enkel hoderegningen kommer man fram til at tidspunktet som gjelder er i morgen kl. 10.00. Liverpool skal også ha en ny bortedrakt i Europa neste sesong. Den vil ikke bli avslørt før 20. juli.

Bekreftet: Carson til U21-EM
Stuart Pearce har i dag avslørt hvilke spillere som skal representere England i sommerens U21-EM. Fra tidligere hadde han offentliggjort ei lista på 30 mann, men den ble nå redusert til 23. Som forventet blir Scott Carson med til mesterskapet, og vil sannsynligvis være lagets førstekeeper.  Han er den mest erfarne i troppen med 25 U21-landskamper. De to øvrige keeperne, Ben Alnwick og Joe Hart, har til sammen kun én U21-landskamp. England U21 møter Tsjekkia i Arnhem 11. juni. Tre dager senere står Italia oppført som motstander samme sted, før gruppespillet avsluttes mot Serbia i Nijmegen.