Treningsleir i London for reservelaget

Liverpools reservelag har gjort det bra denne høsten, og topper tabellen. De akter ikke å hvile på sine laurbær, og spiller to treningskamper i London kommende uke.

Liverpools reservelag har ikke kamp igjen før de møter Blackburn borte 10.januar. Gary Ablett synes juleferien blir i lengste laget for serielederen, og har derfor fått i stand to treningskamper i London kommende uke.

Dermed drar reservene på en aldri så liten treningsleir i London, der de spiller mot Tottenham kommende mandag 17.desember, og mot West Ham torsdag 20.desember.

Kampen mot Tottenham går på Leyton Orients bane Brisbane Road, med avspark kl. 20.00 skandinavisk tid. Denne blir åpen for publikum. Kampen mot Hammers går imidlertid for lukkede dører på West Hams treningsbane.

Spillerne på sitt årlige sykehusbesøk
Liverpools førstelagstropp var i går på sitt årlige julebesøk på barnesykehuset Alder Hey i Liverpool. Der delte de ut julepakker til barna som må tilbringe julen på sykehus, poserte for bilder og skrev villig vekk autografer.

Rafa vil ha flere scoringer
Rafael Benitez har fortalt sine spillere at de må underholde sine lojale fans ved å score så mange mål som mulig denne sesongen.

- Spillerne vet at supporterne ønsker å se scoringer. Jeg har prøvd å forklare dem at når vi leder 2-0, så må vi prøve å score flere mål, uttaler manageren til liverpoolfc.tv i dag.

4-0 seieren over Marseille var den siste i rekken av flere storseire for Liverpool denne sesongen. Faktisk har de røde gjort fire eller flere mål i hele sju kamper siden ligastart i august.

- Ingen engelske lag har vunnet i Marseille før, så det var morsomt å vinne med slike sifre og spille en av våre beste kamper noen sinne. Alt startet perfekt. Den negative overraskelsen var den dårlige gressmatta og den sterke vinden. Holdningen til spillerne var fantastisk. Jeg snakket før kampen om intensitet og aggressivitet, og fikk det jeg ba om.