Trio snart tilbake

Alonso, Agger og Aurelio nærmer seg comeback, i følge Rafa, som videre bedyrer fokus mot Reading.

Alonso, Agger og Aurelio kan alle bli klare av sine skader i tide til Reading-kampen, lørdag. Rafael Benitéz kunne i dag fortelle Liverpools offisielle hjemmeside at han forventer å ha trioen tilbake om ikke så altfor lenge. I tillegg har det tidligere kommet positive signaler om forsvarsduoen Jamie Carragher og Steve Finnan med tanke på kampen.

- Alonso trente OK, og er veldig nær en retur. Agger nærmer seg også, og Fabio kan snart være i full gang igjen. Carra er OK, og han kan spille til helga.

Om sistnevnte vil spille til helgen, synes imidlertid ikke å være klart enda, siden Jamie kun er ett kort unna karantene, og det spekuleres i hvorvidt Rafa ønsker å risikere å miste sin visekaptein foran møtet med Manchester United senere denne måneden. Rafael Benítez bedyrer dog videre at fokus aldri vil bevege seg lenger enn frem til neste kamp, hvilket nå blir Reading-kampen.

- Jeg tenker alltid kun på en kamp om gangen, og spillerne vet hvor viktig vår kamp mot Reading er. Vi behøver fokus i hver kamp, og vi vil stadig presse på for å ta igjen topplagene.

- Vi har erfaring hva gjelder å møte Redaing. Jeg husker da vi vant 4-2 der i Carling Cup denne sesongen, og folk mente at det var en lett kamp; det var det ikke. Jeg husker at jeg så video av kampen i ettertid, og de bød oss på problemer, så dette blir ikke lett. Det vil bli en hard kamp mot et lag hvis moral er veldig god.