Trolig ny tillit for Torres

Spania har få alternativer til angrepsparet Fernando Torres og David Villa foran hjemmekampen mot Latvia.

Spania snubler seg videre i EM-kvalifiseringen, eller rettere sagt man sliter på fremmed grunn i gruppe F. Sist måtte man altså nøye seg med 1-1 på Island. Hjemmekampene er blitt vunnet, og det forventes at Latvia blir slått i Oviedo på onsdag.

Fernando Torres ble byttet ut i kampen mot islendingene, men spansk presse stiller seg undrende til hvorfor. Det til tross for at utvisningen av Xabi Alonso gjorde at man spilte med ti mann. I realiteten har Luis Aragones bare tatt ut to rene spisser i sin tropp, i Torres og David Villa. Landslagsjefens favorittpar på topp.

Alternativene er David Silva og Luis Garcia, men Aragones har antydet at det kan bli aktuelt å ta inn igjen superveteranen Raul ved neste korsvei.

Spania kjemper med Sverige, Nord-Irland og Danmark om avansement, og man har nettopp disse tre landene igjen å møte etter kampen mot Latvia. De to førstnevnte på eget gress, mens man spiller borte mot danskene 13.oktober.

Xabi Alonso har altså reist tilbake til Merseyside etter sitt røde kort, mens Pepe Reina vil måtte slite benken til fordel for Iker Casillas.