Trøstende ord til Padelli

Rafael Benitez mener slett forsvarsspill gjorde Daniele Padelli nervøs i debuten. Manageren antyder at Kewell vil starte på benken i Aten.

Rafael Benitez er ute med trøstende ord til keeperdebutant Daniele Padelli i dagens Liverpool Echo, etter at den unge italieneren fikk et tøft møte med Premier League mot Charlton i går.

- Noen ganger vil en keeper få mye å henge fingrene i når laget ikke spiller bra. Det var synd for Daniele at vi fikk mål mot oss så tidlig i kampen. I andre omgang hadde vi også problemer, så det ble ikke den beste kampen for en ung målvakt til å gjøre sin debut på Anfield, slår Rafa fast.

Kewell må trolig nøye seg med benkplass i finalen
I morgen ettermiddag setter Liverpools tropp kursen for Spania, og et fem dagers treningsopphold på varmere breddegrader før finalen i Aten. Under dette oppholdet akter manager Benitez å finne ut hvilke spillere han skal starte med i finalen mot AC Milan.

- Vi har en uke på å finne ut hvilken form spillerne er i. Det er ikke enkelt å si noe om startoppstillingen nå. Vi har plass til 18 spillere i finaletroppen. Mot Charlton var 16 mann med i troppen, og fire-fem mann som er aktuelle for finalen var ikke med der. Vi får se hvordan det går på trening denne uka, sier Benitez.

- Jeg vil også følge nøye med på hvordan Harry Kewell gjør det under treningsleiren. De fysiske testene hans er bra, men kamptempoet er det som bekymrer meg i så måte. Når han ikke har spilt førstelagsfotball på så lang tid, tror jeg det blir vanskelig for ham å starte kampen. Dersom han gjør radikalt store fremskritt under treningsleiren, må vi likevel vurdere muligheten. Men for øyeblikket tror jeg en benkplass er den beste løsningen for Kewell, avslutter manageren.