U18-laget slo Carlisle 4-1

Liverpools U18-lag slo Carlisle United 4-1 på Academiet i ettermiddag. Tyske Marvin Pouriez scoret to av målene. Trener Hugh McAuley er stolt av de unge talentene.

Dermed fortsetter Liverpools Under 18-lag den imponerende formen laget har vist denne sommeren. Laget har scoret åtte mål på to kamper. Også i helgen ble det 4-1-seier, den gang mot Plymouth Argyle.

Tyske Marvin Pouriez, 16-åring som kom fra Borrusia Dortmund i sommer, ble kampens store spiller i onsdagens kamp med to av målene i 4-1-seieren over Carlisle United. irske Michael Collins (17) og Demitrius Lawrence, som er på prøvespill, scoret de to andre målene.

Trener Hugh McAuley var meget fornøyd med det talentfulle laget etter kampen.

- En meget god kamp av ungguttene våre. Vi kunne ha scoret mange flere enn de fire vi fikk, men Carlisles keeper var glimrende, sier McAuley til Liverpoolfc.tv.

Treneren var opptatt av at alle spillerne i troppen fikk prøve seg. I tillegg til det tyske stjerneskuddet Pouriez, skrøt Hughie av David Amoo, nyervervelsen fra Millwall.

- Han var uheldig som ikke tegnet seg på scoringslisten i dag.

Liverpools Under 18-lag spiller igjen allerede kommende lørdag. Da er Birmingham City motstandere, også det på akademiet i Kirkby.