U18 seiret over Blackburn

Svenske Astrit Ajdarevic scoret sitt første mål for klubben da Liverpool U18 vant 2-0 over Blackburn på akademiet tidligere i dag. De røde avsluttet kampen med ti mann etter et rødt kort.

Astrit Ajdarevic (bildet) scoret med en glimrende volley fra 23 meter, noe som gjorde at de unge røde kunne gå til pause med en 1-0 ledelse. Unge Nathan Eccleston fulgte opp og scoret sitt tredje på to kamper, da han punkterte oppgjøret i 2. omgang.

Hughie McAuleys U18-lag måtte avslutte med ti mann etter at tyske Marvin Pourie ble sendt av banen, da han var vel ivrig med albuen i en duell, i følge The Liverpool Way.

Dermed har Liverpool U18 vunnet fire av sine seks spilte kamper, og tapt to. Neste oppgjør er borte mot Wolverhampton om én uke.