U18 slo Crewe

Hughie McAuley forteller om Liverpools u18-lags 3-1-triumf mot Crewe.

Liverpools u18-lag har vunnet FA youth-cup de to siste årene, og til uka skal de regjerende dobbeltmestrene atter ut i den ovennevnte turnering. I dag varmet spillerne fint opp til den begivenheten med å slå Crewe 3-1 på overbevisende manér. Marvin Pourie scoret to av målene, mens Nathan Eccleston sto for det siste i en kamp hvor Liverpool kom under med ett mål i andre omgang, men altså greide å reise kjerringa på imponerende husbondsvis.

Trener Hughie McAuley sa seg etter kampen, i samtale me klubbens offisielle hjemmeside, fornøyd med hva han hadde sett, men paradoksalt nok, med tanke på tidspunkt for scorede mål, var han mest fornøyd med hva hans elever fremviste før pause.

- Målene kom i andre omgang, men jeg synes faktisk vi spilte best før pause. Vi hadde mange sjanser i første omgang, men vi klarte ikke ta dem, og det ble et sjokk da vi kom under etter pause. Det var en uheldig misforståelse mellom Joe Kennedy og keeper Chris Oldfield, og Crewe tok vare på sjansen.

- Forholdene var elendige, og vi måtte spille i sterk vind og massivt regn, hvilket vanskeliggjorde god fotball. Men vi gjorde det bra, og kom oss tilbake inn i kampen, og vant den. 

- Utligningen kom etter et straffespark, hvor Marvin Pourie selv tok straffen etter å ha blitt felt. Fem minutter senere to vi ledelsen etter at Nathan Eccleston headet inn et innlegg servert av Sean Highdale. Siden scoret vi rett før slutt, da Marvin Pourie headet i mål fra kloss hold etter et innlegg fra Ben Parsonage. 

- Det var et fornøyelig resultat, og jeg tror vi klatrer forbi Crewe på tabellen nå. Vi kan tilegne oss mye selvsikkerhet etter vår prestasjon i dag, og nå vil vi starte forberedelsene for Youth Cupen mot Wycombe onsdags kveld.

Liverpool stilte med følgende lag i kampen:
Oldfield, Irwin (Parsonage), Kennedy, Wootton, Stephen (Scott), Amoo, Highdale, Ajdarevic, Kacaniklic (Collins), Eccleston, Pourie.