U18 tapte mot Bolton

Liverpool U18 tapte 0-2 hjemme mot Bolton U18. John Owens hadde gjort åtte endringer på laget som beseiret Sheffield Utd i juniorcupen på torsdag. Ajdarevic imponerte igjen.

Liverpool U18 tapte 0-2 mot Bolton U18 på Akademiet i Kirkby i formiddag. U18-trener John Owens hadde på forhånd varslet flere endringer fra torsdagens kamp mot Sheffield Utd i FA Youth Cup. Kun Jay Spearing, Jimmy Ryan og Astrit Ajdarevic beholdt plassene i startoppstillingen, og ironisk nok var disse Liverpools beste spillere i et for øvrig skuffende oppgjør, melder Liverpoolway.co.uk.

Bolton tok ledelsen 10 minutter før pause da Dave Roberts måtte kapitulere på en lobb fra kanten av 16-meteren. Roberts slapp så inn et nytt mål tidlig etter sidebytte. En heading fra kloss hold ble kun blokkert inn i eget mål.

Liverpool så ikke ut til å kunne finne veien til nettmaskene i dag, selv om Adjarevic igjen imponerte på midtbanen. Svensken spilte samtlige minutter for andre gang på tre dager. Han virket svært sliten ved kampslutt, men gjennomkjøringen har sikkert hjulpet på formen hans.

- Vi gjorde endringene fordi vi ønsket å gi sjansen til noen av guttene som ikke har spilt så mye, uttaler Owens til Liverpoolfc.tv.

- Det var skuffende å tape kampen, og dette var en nedtur etter at vi var høyt oppe på torsdag.

- Vi begynte ikke godt, og Bolton tok ledelsen. Vi misbrukte deretter store muligheter ved Ryan Wignall og Michael Collins, før Bolton scoret på en heading etter et frispark, selv om vi følte at det var offside.

Liverpool U18: Roberts; Routledge, Spearing, Gaughan, Behan; Parsonage (Barnett 60), Ryan, Ajdarevic, O'Connor (Barratt 60); Collins (Awang 70), Wignall. Ubenyttet reserve: Mimms.

Liverpool falt fra 8. til 9.plass på tabellen etter at Wolves beseiret Blackburn 3-1 borte.