Uavgjort for reservene

En scoring fra Miki Roque sørget for at reservene greide 1-1 mot Colchester fra The Championship. Ferguson er fortsatt innstilt på krig mot Heinze.

Bra av reservene
Ifølge Liverpools hjemmeside spilte mannskapet til Gary Ablett fullt fortjent 1-1 mot Colchester, klubben som ble nr.10 i Englands nest høyeste divisjon forrige sesong.

Ryan Flynn, Besian Idrizaj og Jordi Brouwer hadde alle muligheter før Clive Platt ga hjemmelaget ledelsen etter 31 minutter. Scoringen kom etter at Martin Hansen først hadde gjort en glimrende parering på en header fra velkjente Kevin Lisbie.

Idrizaj hadde en mulighet til før pause, mens langbente Brouwer hadde to forsøk til og Miki Roque måtte se keeper gjøre en god redning på sin sjanse. Det var derfor helt riktig da Roque fikk vendt opp i feltet etter en corner fra Ray Putterill og banket ballen inn i hjørnet på volley. Da var det spilt 72 minutter.

Liverpools lag: Hansen, Roque, Darby, Hobbs, Huth, Spearing, El Zhar (Nemeth 77), Flynn, Brouwer (Lindfield 66), Idrizaj, Putterill (Crowther 73). Reserve: Oldfield.


Selvsikker Ferguson
Fighten mellom Gabriel Heinze og Manchester United begynner å toppe seg. Argentineren har nå søkt advokathjelp for å få sin ønskede overgang til Anfield fra Old Trafford, etter at Liverpool har matchet et bud som Man Utd skal ha bekreftet overfor Heinze var tilstrekkelig for salg. Lokalpressen i Manchester antyder imidlertid at United skal ha gitt både skriftlig og muntlig informasjon til Heinze i forkant at dette ikke ville gjelde for rivalene Liverpool, Chelsea og Arsenal.

Det som synes mest klart i øyeblikket er at Gabriel Heinze ikke har noen fremtid i Manchester United etter å ha gått til sak mot klubben i håp om å gå til erkerivalen. Det virker også helt klart at hans nåværende arbeidsgiver vil gjøre det de kan for å sette kjepper i hjulene i forhold til hva spilleren selv ønsker. Det bekrefter da også manager Alex Ferguson i det siste kapitellet i såpeoperaen.

- Vi er klar over at Gaby har søkt legal hjelp, innrømmer Ferguson. - Det er bra. Jeg håper han får gode råd siden vi er sikre på hvor vi står i saken. Han skal være tilbake til trening 6.august, noe som gir ham tre ukers hvile etter Copa America. Vi forventer ham tilbake mandag om en drøy uke.