Ung svenske på prøvespill

Brommapojkarnas 16 år gamle midtstopper Tim Björkstöm reiser i morgen til Liverpool for å prøvespille på akademiet. Sabra er utsolgt for turer til kampene mot Blackburn og Sunderland.

Det svenske nettstedet FotbollDirekt.com beretter at forsvarstalentet Tim Björkström skal trene med Liverpool.

- Vi har invitert ham til å prøvespille med oss. Vi har sett ham i aksjon for guttelandslaget, og han får nå sjansen til å vise seg frem, siteres Liverpools sjefsspeider Malcolm Elias.

- Jeg ønsker ikke å uttale meg om hva jeg forventer av ham, da jeg ikke ønsker å legge unødig press på ham. Vi vil bare se ham spille for oss, legger han til.

16 år gamle Björkström spiller til daglig midtstopper for Brommapojkarna. Han setter kursen for Merseyside i morgen.

- Dette er stort. Jeg vet ikke eksakt hvor lenge jeg blir i Liverpool, men det blir en stund. Dette blir en fin erfaring å ta med seg. Jeg kommer til å forsøke å ha det moro, og samtidig gjøre det så bra som mulig, sier spilleren selv.

Sabra utsolgt for Blackburn og Sunderland
På grunn av stor etterspørsel og omtrent utsolgt turprogram kom Sabra Sportsreiser med noen nye turpakker like før helgen. Nå kan vår samarbeidspartner på reisesiden melde at kampene mot Blackburn og Sunderland allerede er utsolgt, mens det kun er Kop-billetter igjen til kampen mot Portsmouth.

Aldersbestemt fotballturnering i Liverpool
Turneringssjef Eddy Jennings inviterer norske fotballklubber til Liverpool-Knowsley International Youth Soccer Tournament. Dette er en turnering for spillere i alderen 11-18 år, både gutter og jenter. Den foregår i Liverpool i tidsrommet 29.juli til 3.august 2008. Skulle dette være av interesse finner man mer informasjon på turneringens egen webside.