Ungarerne kommer!

Etter å ha kjøpt Krisztian Nemeth (bildet) og Andras Simon har nå Liverpool inngått utviklingsavtale med MTK Hungaria, og en ung keeper vil trene på Melwood i juli.

Ifølge hjemmesiden til Sky Sports vil Liverpool og akademiet i Kirkby nå begynne et samarbeid med ungdomsakademiet til MTK Hungary.  Sistnevnte klubb skal være kjent for å produsere talentfulle spillere, som altså sist resulterte i at Krisztian Nemeth (bildet) og Andras Simon kommer til LFC.

- Dette er en milepæl ikke bare for MTK men for ungarsk fotball som helhet, sier direktør Lazlo Domonyai i MTK.  – Talenter i Ungarn vil nå få muligheter ut fra denne avtalen som de bare tidligere kunne drømme om.

Zsolt Tamasi på akademiet til MTK var ikke mindre fornøyd: - Jeg kan ikke få uttrykt med ord hvilken ære dette er for oss, at Rafael Benitez og hans lag har funnet oss verdig til et samarbeid.  Alle på vårt akademi kan nå være stolte av seg selv.

Den første avtalen som følge at dette samarbeidet vil være at den unge keeperen Peter Gulacsi vil tilbringe 10 dager på Melwood fra 4.juli.