Ungarsk talent tilbudt prøvespill

Skysports.com melder at Liverpool er svært interessert i András Simon fra MTK Budapest. Stoke ønsker å forhandle om Diao.

Ifølge rapporter fra Ungarn, som skysports.com har snappet opp, har Liverpool gitt András Simon (bildet) tilbud om prøvespill. Den snart 17-årige spissen fra Budapest-klubben MTK Hungária regnes for å være blant Ungarns mest lovende talenter. Det antas at Simon skal reise til Merseyside for å trene et par dager med Merseyside-klubben. Rafael Benítez og trenerstaben vil så vurdere om de vil tilby ham en permanent avtale. Spilleren vil i så fall bli Liverpools andre ungarske spiller gjennom tidene. Istvan Kozma var den første, og han spilte for de røde i to sesonger tidlig på 90-tallet.

MTK Hungária opplyser på sine nettsider at András Simon er født 30.mars 1990, veier 69 kg og er 183 cm høy.

Stoke ønsker å forhandle om Diao
Staffordshire Sentinel, lokalavis i Stoke, melder at Stoke jobber med å få i gang forhandlinger for å sikre seg Salif Diao. Senegaleseren avsluttet nå nylig et tre måneders langt låneopphold på Britannia Stadium. Det nevnes imidlertid ingenting om Stoke ønsker å forlenge låneavtalen eller å kjøpe midtbanespilleren. Diaos kontrakt med Liverpool går ut til sommeren.