Unibet blir Liverpool-sponsor

Unibet melder at de har signert en sponsoravtale med Liverpool. Crouch får ikke starte for England i kveld. Ablett fornøyd med storseieren over Kvik Halden.

Unibet opplyser i en pressemelding at de har signert en treårig sponsoravtale med Liverpool FC, som betyr at de vil bli klubbens eksklusive partner på bookmakersiden. Det første felles tiltaket vil være en Liverpool gaming-nettside som blir lansert senere i år. Siden vil tilby veddemål på sport, samt poker og casino m.m. I løpet av sesongen vil Unibet også kjøre konkurranser der man kan vinne VIP-billetter til Anfield, signerte drakter, fotballer og lignende.

Unibet så dagens lys i 1997, og er et selskap som er børsnotert i Stockholm. Selskapet er et av de største privateide gambling-foretak i Europa, og har i dag mer enn 1,8 millioner kunder i over 100 land.

Crouch på benken for England
England-manager Steve McClaren akter å starte med Michael Owen og Alan Smith på topp i kveldens privatlandskamp mot Tyskland. Det betyr at Peter Crouch må innfinne seg med å være innbytter. Årsaken til at Crouch ikke starter kveldens kamp er trolig at han er suspendert til EM-kvalifiseringskampen mot Israel i september.

Ablett fornøyd med kampen i Halden
To mål av den unge skotten Ryan Flynn, samt scoringer av Emiliano Insua, Craig Lindfield og Jordy Brouwer bidro til at Liverpools reservelag i går kveld senket Kvik Halden og vant komfortabelt 5-1 i treningskampen i Norge.

- Vi spilte til tider virkelig god fotball, og gjorde fem flotte mål. Men vi burde ha vunnet med mye mer. Vi skapte nok sjanser til å vinne tre fotballkamper, er reservelagsmanager Gary Abletts kommentar etter oppgjøret.

- Det var vanskelige spilleforhold i Halden, da gresset var alt for langt. Men så snart vi ble vant til det, klarte vi oss bra, sier han til liverpoolfc.tv.

I morgen spiller som kjent reservelaget ny treningskamp, mot Karlstad i Sverige.