Usikker fremtid for Gaillard

UEFA avviser ikke at det blir aksjonert mot William Gaillard, etter at han offentliggjorde innhold i en intern rapport om Liverpools supportere. Rafa vurderer utveksling med Real Betis.

Roøvelser i UEFA
Michel Platini måtte nylig krype til korset på vegne av UEFA, og erkjenne at Liverpool ikke hadde de verste supporterne i Europa.  Dette etter at informasjonsdirektør William Gaillard hevdet det motsatte, etter å lekke opplysninger fra en rapport om oppførselen til Liverpools supportere som kun var ment til intern bruk.

Uttalelsene til Gaillard har vakt sterke reaksjoner på Merseyside, og lokalavisa Liverpool Echo gikk ut med en klar oppfordring til Mr Gaillard at han burde trekke seg.  Den lokale stortingsrepresentanten Peter Kilfoyle, tilhørende Anfield, gikk enda sterkere ut.

- Gaillard visste akkurat hva han sa.  Enden på visa var at organiseringen i Aten var intet mindre enn skammelig dårlig og det er intet mindre enn Guds under at det ikke skjedde verre ting.  Jeg synes ikke han skal trekke seg – jeg mener han burde bli sparket.  For ham å kunne trekke seg vil være det samme som å gi seg med ære.

En talsmann for UEFA avviser ikke at uttalelsene til Gaillard kan gi forføyninger.

- Det er mulig at det vil bli aksjonert mot Mr Gaillard.  En avgjørelse om det har ikke blitt foretatt.


Interessert i midtbaneanker
Lokalt media i Sevilla hevder at det er aktuelt for Liverpool å la 20-åringen Juande være en del av avtalen som bringer Mark Gonzalez til Real Betis.  Gonzalez er ventet å skrive under for Betis når sesongen i Spania i er over.  Juande er et midtbaneanker, og det antydes at Rafael Benitez ønsker at han skal spille et år til i La Liga før han eventuelt kommer til Anfield.