Valero erstatter Ochotorena

Liverpool bekrefter at Xavi Valero er ansatt som ny keepertrener. 34-åringen tar over rollen til José Ochotorena, som returnerer til Spania for å arbeide med Valencia.

Xavi Valero begynte sin profesjonelle karriere som keeper med Castellon i 1992, før han reiste til Mallorca, Logroñes, Murcia, Cordoba og Recreativo de Huelva.

Han hadde også et kort opphold i Wrexham hvor han fikk bruk for engelsken han hadde studert ved universitetet i Castellon. Han har mastergrad i keepertrening fra det spanske fotballforbundet (RFEF) og mastergrad i sportspsykologi fra universitet i Madrid (UNED). Valero arbeidet tidligere sammen med José Ochotorena i Logroñes.

- Jeg er stolt og fornøyd med å være en dal av en fantastisk stab i Liverpool, og at jeg kan fortsette det fabelaktige arbeidet Ocho har gjort her. Jeg husker den korte tiden jeg spilte i UK, og jeg tror Liverpool har den mest spennende fremtiden. Jeg er henrykt over å være her, uttaler Valero.

- Xavi er en nyttig tilvekst til staben vår.  Jeg ser frem til å arbeide sammen med ham. Han ha trent med Ochotorena før, så Xavi forstår veldig godt måten vi tenker på, og han er vel skikket til å fortsette det gode arbeidet han har gjort, forteller Rafael Benítez.

- Jeg ønsker også å få takke Ocho for alt det harde arbeide han har gjort de siste tre årene her. Jeg vil ønske ham lykke til med fremtiden.