Veien ligger åpen for Torres

Alt ligger nå til rette for at Fernando Torres skal bli Liverpool-spiller i løpet av neste uke, etter at det bekreftes fra Spania at Diego Forlan nå har takket ja til en fireårskontrakt med Atletico Madrid.

Veien ligger nå åpen for Fernando Torres til å skrive under for Liverpool, etter at både Atletico Madrid og Villarreal i dag bekrefter på sine offisielle sider at de har blitt enige om en overgang for Diego Forlan.

Forlan, som for tiden befinner seg i Venezuela der han spiller i Copa America for Uruguay, har takket ja til et tilbud om en fireårskontrakt hos Madrid-klubben.

Følgende melding ligger nå ute på Atleticos webside: "Atletico Madrid, Villarreal og Diego Forlans representant har kommet til enighet om en transfer for uruguayaneren, og han vil skrive under en avtale for fire sesonger."

Skysports.com melder i dag at Atletico vil motta hele 32 millioner euro (£24.2M) + Luis Garcia i bytte mot Fernando Torres. Av disse pengene har de brukt 21 millioner euro (£14.1M) til å kjøpe Forlan.

Villarreal bekrefter det hele med følgende melding på sin nettside: "Villarreal og Atletico Madrid har blitt enige om en overgang for Diego Forlan. Villarreal takker Forlan for innsatsen i de tre sesongene han har vært i klubben."