Venner i hatoppgjør

Javier Mascherano og Carlos Tevez er bestevenner. I morgen møtes de til dyst i det største ”hatoppgjøret” som finnes i engelsk fotball. Gabriel Heinze er fortsatt bitter på United.

Javier Mascherano og Carlos Tevez er bestekompiser. I morgen vil de to argentinerne stå på hver sin banehalvdel i det største "hatoppgjøret" i engelsk fotball. Et scenario som nok virket utenkelig for begge to da de ankom West Ham fra Corinthians for knappe 16 måneder siden.

- Vi er gode venner, ettersom vi har spilt sammen så lenge både for landslaget, Corinthians og West Ham. Jeg snakker med ham veldig ofte, sier Mascherano om landsmannen Tevez.

- Han er min venn. Selvsagt ønsker jeg å slå ham på søndag, ettersom jeg spiller for Liverpool og han for Manchester United, vår store rival. Etter kampen vil vi nok snakke om det som skjedde ute på banen. Men vi vil ikke snakke om kampen på forhånd. Jeg vet han vil prøve å gjøre sitt beste, og jeg vil prøve å gjøre mitt beste, og så får vi se hva som skjer, uttaler midtbanespilleren til Liverpool Daily Post.

- Dette er en stor kamp, og jeg ønsker ikke å tape den. Nå må vi fokusere på ligaen. Kampen mot Manchester United er veldig viktig, da vi begge er nær toppen av tabellen. Vi har ikke råd til å feile, og det er nødvendig å prestere på samme høye nivå som mot Marseille.

Mascherano ønsker ikke å si noe mer om sin Liverpool-fremtid på det nåværende tidspunkt.

- Jeg ønsker kun å snakke om kampen. Jeg har sagt flere ganger at jeg har gjort alt jeg kan for å bli værende i Liverpool. Nå er det opp til klubben å bestemme seg for om de vil kjøpe meg eller ikke. Dette er deres avgjørelse nå, ikke min. Alle vet jeg har gjort alt jeg kan for å bli værende. Vi får se etter helgen. Alt jeg vil tenke på nå er den kommende kampen og min fotball.

Heinze fortsatt bitter på Man Utd
Mascheranos landsmann, Gabriel Heinze, skulle gjerne også vært Liverpool-spiller nå. Venstrebacken er fortsatt forbannet og bitter på Manchester United for at de ikke lot ham flytte til Anfield i sommer.

- Jeg skjønner fortsatt ikke motivene til United, og hele episoden setter fotballen i et dårlig lys. Det er utrolig at det i det 21. århundre eksisterer en situasjon der United nekter å selge til Liverpool. Jeg har bare gode minner om supporterne og mine lagkamerater, men det er best for alle om jeg ikke sier min mening om direktørene på Old Trafford.

29-åringen håper nå på å få sjansen til å slå Manchester United ut av Champions League med sitt Real Madrid.

- I sommer drømte jeg om å spille på Anfield. Jeg tenker ikke så ofte på hevn, men jeg har god lyst til å møte Manchester United i Champions League, sier argentineren som utvilsomt vil heie på Liverpool når de møter hans gamle klubb i morgen.

Wenger og Grant tror det blir fotofinish mellom fire klubber
Arsenal-manager Arsene Wenger mener at årets Premier League er den jevneste og mest spennende han har vært med på. Han mener at det i år vil stå mellom fire lag helt til siste nikk, og ikke ett eller to som de siste årene.

- Jeg mener at årets Premier League er den mest spennende i min tid i England. Det har aldri vært fire lag som etter 16 kamper har ligget så jevnt som dette.

En vurdering Chelsea-manager Avram Grant er enig i.

- Alle de fire store klubbene kan vinne. Forskjellen på lagene er ikke så stor, slår han fast.

Barnett strever med å finne ny klubb
Junioren Charlie Barnett, som forlot Liverpool i sommer, strever fortsatt med å finne ny klubb. Det siste vi har hørt i så måte er at han i slutten av november var på prøvespill hos Ipswich Town, hvor han blant annet spilte i en reservelagskamp.