Versjonen til Bellamy

Craig Bellamy har kommet med sin side i historien om da han og John Arne Riise var på tur. Jose Reina har tro på ungdomspolitikken til Rafa og Liverpool.

- Intet problem lenger
Craig Bellamy har latt seg intervjue av Daily Mirror om krangelen med John Arne Riise på treningsleir i Portugal.  Den temperamentsfulle waliseren innrømmer at han oppsøkte nordmannen på hotellrommet etter et munnhuggeri tidligere på kvelden, men unnlater å nevne noe om golf.  Angriperen understreker uansett at de to nå er venner og forlikte.

- Det begynte da vi var med på litt karaoko.  Jeg sang bare en sang og det var ”Red, Red Wine” av UB40.  Det var fordi Jerzy Dudek drakk det, så tullete var det.

- Mange av gutta ønsket at Riise også skulle komme opp siden han ikke hadde vært med på middagen tidligere på kvelden, og jeg var en av dem.

- Det brydde meg ikke om han ønsket å synge eller ikke og jeg satte meg ned igjen, men han var ikke helt fornøyd med at jeg hadde prøvd å overtale ham og lot meg få vite det.

- Situasjonen roet seg, men da jeg gikk tilbake til hotellet sammen med romkamerat Steve Finnan, mistet jeg kontrollen noen sekunder.  Jeg gikk for å konfrontere ”rødtoppen” og sa at ”han aldri skulle gjøre slikt foran de andre spillerne igjen”.

- Det var egentlig det.  Jeg ønsket ikke å lage en scene foran alle de andre, jeg ønsket bare å snakke med ham alene.

- John har tatt det virkelig bra.  Neste morgen var vi sammen på trening igjen, og dette er nå ikke noe problem.


- Lovende unggutter, mener Reina
I et intervju med nettstedet Icons forteller Jose Reina at han har tro på de ungguttene som Liverpool har hentet inn i det siste.  Et stadig større knippe med unge spillere, de fleste fra utlandet, kommer til den røde delen av Merseyside for å styrke de gruppene av spillere som er på junior- og reservelag.  Reina mener det er rette veien å gå.

- Det kan være at de ennå ikke har vært involvert med førstelaget, men jeg tror Rafa Benitez har hentet inn noen flotte talenter til klubben denne sesongen i form av folk som Padelli, Insua og Brouwer.  En må bare gi dem tid, men jeg tror de kan bli gode spillere, akkurat slik som de har i Arsenal. 

- Jeg liker Liverpools måte i å investere i fremtiden.  Dette vil vise seg effektivt under de nærmeste årene.