Vi er klare for Chelsea

Bolo Zenden mener Liverpool er mer enn klare for semifinalekampene mot Chelsea. Onsdagen kan ikke komme raskt nok for nederlenderen. Målløs generalprøve. Rafa har gitt Milan råd.

Liverpools Bolo Zenden sier han og laget er klare for Chelsea. Han tror den taktiske kampen mellom Rafael Benitez og Jose Mourinho vil spille en viktig rolle i semifinalene i Champions League.

Zenden sier at kampen mot Chelsea ikke kan komme raskt nok. Den tidligere Chelsea-spilleren tror Liverpool kan greie et godt resultat på Stamford Bridge på onsdag og sikre finaleplassen hjemme på Anfield 1. mai.

- Jeg tror lagenes taktikk vil spille en viktige rolle enn spillerne. Det kan bli utslagsgivende for resultatene i de to kampene, sier Zenden.

Han forventer en opphetet stemning både på ”brua” og på Anfield. 

- Jeg tror det beste for oss er at vi spiller på den måten vi pleier å gjøre i Europa, fordi vi har vist hvor mye den stilen passer oss. Jeg tror vi kan få et bra resultat i London og få den fordelen at vi har siste kampen hjemme, sier nederlenderen.

 Zenden sier også at det er plass til ytterligere en stjerne som bevis på at Liverpool har vunnet den gjeveste Europa Cup-tittelen seks ganger.

- Rafa Benitez har vist seg som en klok taktiker i Europa, og det kan sikre oss enda en stjerne, sier han.

Målløs generalprøve
Chelsea måtte nøye seg med uavgjort 0-0 borte mot Newcastle i generalprøven til onsdagens semifinale mot Liverpool. Michael Ballack måtte ut etter 18 minutter etter å ha fått et spark på ankelen. Det er ikke klart hvor alvorlig skaden er. Andriy Shevcenko og Joe Cole satt begge på benken fra start. Cole fikk spille 35 minutter, mens Shevchenko fikk være i aksjon det siste kvarteret. Med ett poeng her, er fortsatt Manchester United i førersetet når det gjelder ligatittelen. Michael Owen var verken på benk eller bane for Newcastle.

Har gitt Milan råd
Ifølge den italienske avisen Gazzetta dello Sport har Liverpool-manager Rafael Benitez gitt AC Milan råd om hvordan de skal greie å stoppe Cristiano Ronaldo i Champions League-semifinalene mot Manchester United.

- Du trenger en veldig defensiv spiller. Ingen spillere Milan har er ideelle, men hvis Paolo Maldini har fått igjen farten sin kan han gjøre jobben, sier Benitez til den italienske avisen. Den spanske manageren har nå nok å tenke på selv. Etter å ha gjort jobben og sikret topp fire-plasseringen i ligaen er det nå onsdagens semifinale mot Chelsea som opptar Rafa. Så får det vise seg om hans råd til kollega Carlo Ancelotti vil bidra til en reprisefinale fra 2005 mellom Liverpool og AC Milan i Champions League-finalen i Athen 23. mai.