Vi søker nye medarbeidere til Liverpool.no

Dersom du følger godt med på Liverpool F.C. og går med en journalist i magen er kanskje dette noe for deg?

Supporterklubbens populære hjemmeside er i stadig vekst og ønsker å utvikle seg ytterligere. Supporterklubben har snart 25.000 medlemmer og nesten 7 millioner sidevisninger hver måned på sin hjemmeside. Derfor søker vi nå etter 1-2 nye medarbeidere.

 

Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå i å oppdatere nyheter, kamper og annet stoff omkring Liverpool F.C på nettet. Mye av produksjonen vil foregå på kveldstid og helg, og det er en forutsetning at du er ryddig og organisert i hverdagen. Den eller de som blir nye medlemmer i teamet vil inngå i en turnus med faste vakter.

 

Vi ser på våre fremtidige medarbeidere slik:

 

-          du har fylt 18 år (søknader under den alder vil også bli vurdert) og ha elementære datakunnskaper

-          Du kan jobbe selvstendig og skriver bra norsk. Du må også beherske engelsk både muntlig og skriftlig. Behersker du flere språk så nevn også det.

-          du har fulgt med Liverpool en del år og har et høyt kunnskapsnivå rundt klubbens historikk og dagens spillere

-          du har gjerne reist noen ganger til Liverpool og vet hva som rører seg rundt Anfield på kampdag

-          du har lyst til å gjøre en innsats for LFCSCSBs medlemmer

 

Betingelser:

Dette er ingen lønnet jobb. I likhet med mye av det som legges ned av arbeid rundt LFCSCSB er også liverpool.no delvis basert på frivillig innsats.

 

LFCSCSB dekker imidlertid en del faste utgifter til blant annet TV og internett. Dette kommer vi eventuelt mer tilbake til. Jobben vil også gi deg verdifull erfaring og fremtidige referanser når du søker en annen jobb. Du vil også bli del av et sportslig- og journalistisk interessant miljø og vil knytte mange nye kontakter.

Du jobber hjemmefra eller der hvor du har tilgang til PC.

 

Søknadsfrist:

Søknadsfrist er satt til 23. januar.

Send CV og litt om deg selv og hvordan du holder deg oppdatert på Liverpool på email til ansvarlig redaktør, Torbjørn Flatin ([email protected])