Villa vurderer permanent kjøp av Carson

Martin O'Neill skal allerede vurdere et permanent kjøpt av Scott Carson når låneavtalen går ut neste sommer. Keeperen uttaler seg om låneavtalen med Villa. Rafa lar seg ikke vippe av pinnen.

Som kjent bekreftet både Liverpool og Aston Villa låneovergangen for Scott Carson i går. Nå skriver flere engelske aviser at Villa-manager Martin O'Neill er veldig ivrig på å gjøre overgangen permanent til neste sommer. I så fall forlanger de røde hele £13M for sin andrekeeper.

Carson kan som kjent ikke spille i dagens seriepremiere, da Premier Leagues reglement forhindrer utlånte spillere å spille mot sin moderklubb. Stuart Taylor blir dermed mannen som vokter Villas bur i dag.

- Jeg ville ha foretrukket en permanent avtale med Scott, men Liverpool gjorde det helt klart at de ønsket å beholde ham. Scott spilte meget bra for Charlton i fjor, og det sier litt om ham at han ikke ønsket å spille andrefiolin i Liverpool fordi han visste at han kun fikk slippe til i et fåtall kamper. Jeg er henrykt over at Liverpool lot ham gå, sier O'Neill.

Carson om overgangen
Scott Carson bedyrer selv at forrige sesongs opphold i Charlton gjorde ham sulten på et nytt lån.

- Jeg var bekymret for at jeg ikke ville få spille så mange kamper da jeg kom tilbake til preseason-treningen med Liverpool, og jeg spurte manageren om han ville vurdere å la meg gå ut på et nytt lån, forteller keeperen.

- Jeg må takke ham for at han jobbet hardt for å finne en erstatter, slik at jeg fikk denne muligheten.

Rafa lar seg ikke vippe av pinnen
Rafael Benitez føler ikke noe større press foran ligastarten i år enn tilfellet har vært tidligere, trass i at han har hentet inn flere dyre spillere denne sommeren. Spanjolen mener han ikke har noen grunn til å føle mer press enn det Alex Ferguson, Jose Mourinho og Arsene Wenger gjør.

- Hvem er under press? Ferguson etter å ha vunnet ligaen i fjor og brukt svært mye penger denne sommeren, Mourinho etter å ha blitt nummer to i fjor og brukt svært mye penger over tre år, eller Wenger som har mistet Thierry Henry og ikke har vunnet tittelen på noen år? Vi er alle under press, uttalte Rafa på pressekonferansen før dagens kamp mot Villa.

- Da jeg var i Valencia hadde klubben gått 31 år uten å vinne ligaen, og så vant vi den to ganger. Hvorfor? Fordi vi hadde en god stab og gode spillere. Jeg har fortsatt en god stab nå, og enda bedre spillere. Forhåpentligvis kan vi vinne ligaen, men jeg ønsker ikke å si at det blir denne sesongen. Jeg ønsker ikke å love noe som helst.