Villarreal håper å beholde Forlan

Villarreal innstilt på å holde på sin angrepsstjerne. Liverpool-legende på bedringens vei etter hjerteoperasjon.

28 år gamle Diego Forlan har blitt linket til flere Premier League-klubber den siste tiden. Liverpool er en av disse. Villarreal er imidlertid ikke interesserte i å selge, så et eventuelt kjøp av den tidligere Man Utd-spilleren vil bli meget dyrt.
Forlan har en utkjøpsklausul på 22 millioner euro, noe som virker å være i det drøyeste laget for Benitez & co.

- Vi er veldig bestemte på Forlans situasjon, sier klubbens direktør til spanske AS.

- Diego har fortalt oss at han trives her, og at han gjerne vil bli i klubben. Dessuten ønsker vi å beholde han.

Han innrømmer imidlertid at hvis det kommer et bud nær utkjøpsklausulen, kan det bli vanskelig å beholde angriperen.

- Vi er klar over at han har en utkjøpsklausul, og hvis noen kan møte denne summen, kan vi ikke hindre han i å bytte klubb.

- Ingen klubb har vært i kontakt med oss angående Diego, og jeg regner derfor med at han fortsatt er Villarreal-spiller – også neste sesong, avslutter Llanez Dura.


Legende på bedringens vei
”Jernmannen” Tommy Smith er på bedringens vei, etter å ha foretatt en større hjerteoperasjon. Den tidligere røde forsvareren kollapset i sitt eget hjem den 6.juni, og han fortalte Echo at han var redd for å miste livet. Nå er Tommy på god vei til å bli helt frisk igjen.

Ifølge hans kone Sue, har legene åpnet for at den tidligere kapteinen kan forlate sykehuset i neste uke.

- Når jeg besøkte han i går, satt han på siden av senga. Han er i fin form, med tanke på hva han har vært igjennom, sa fru Smith.

- Han holdt over brystet sitt, og var tydelig sår. Vi fortalte han at det var forventet da legene måtte kutte opp brystet dagen før. Han ser på TV og slapper av. Han går ikke glipp av et eneste hesteløp.

- Forrige gang vi besøkte han lo han ikke én gang, og det er uvanlig for Tommy å være. Det vil ta tid før han får styrken tilbake, så i mellomtiden får vi ikke forvente for mye latter fra hans side, avslutter publikumfavorittens kone.