Voronin imponerte

Andriy Voronin gjorde ett mål og var nest sist på ballen ved de to andre da Bayer Leverkusen danket Lens ut av UEFA-cupen. Liverpool ned på 4.plass etter Arsenal-seier.

Den kommende Liverpool-spissen Andriy Voronin bidro i kveld sterkt til at hans Bayer Leverkusen er å finne i kvartfinalen i UEFA-cupen. Det tyske laget slo franske Lens 3-0 på hjemmebane i kveld, og vant dermed 4-2 sammenlagt. Og det var ukraineren Voronin som var kampens store spiller. Først gjorde han 1-0 da han kontrollerte ballen med brystet og sendte i vei et flott volleyskudd etter 32 minutter, før han også var nest sist på ballen ved de to andre scoringene, etter henholdsvis 56 og 70 minutter. Ved 2-0 målet headet han i treverket, og Barbarez fikk en lett oppgave med å sette ballen i mål. Ved 3-0 la Voronin en perfekt corner, som Juan satte kontant i nettet. Ukraineren pådro seg også et gult kort i løpet av kampen.

Liverpool ned på 4.plass
Liverpool er nede på 4.plass på Premier League-tabellen etter at Arsenal noe ufortjent vant 1-0 mot de rødes neste motstander, Aston Villa, i kveld. The Gunners tok ledelsen tidlig i kampen på en heldig scoring fra Diaby, og overlot etter det initiativet i kampen til Aston Villa. Hjemmelaget presset på for en utligning, men kom aldri nærmere enn da Fredrik Ljungberg feide unna et forsøk på egen målstrek.

Dermed er Arsenal oppe i 55 poeng, to foran Liverpool, med en kamp mindre spilt.

I en annen kamp vant Chelsea 1-0 borte mot Manchester City etter en straffescoring av Frank Lampard. En kamp som for øvrig av de engelske kommentatorene ble karakterisert som den svakeste de har sett i Premier League denne sesongen. Chelsea er med dette igjen bare seks poeng bak Manchester United i toppen av tabellen.