Voronin imponerte Rafa

Rafa godt fornøyd med debuten til Voronin. Fernando Torres kan debutere mot Werder på tirsdag. Rafa utelukker ikke enda et kjøp før sesongstart.

Rafael Benítez var meget godt fornøyd med Andriy Voronins debut i 3-0-seieren mot Crewe. Ukraineren stå bak forarbeidet til Lee Peltier åpningsmål. Rafa har tro på at Voronin vil bli en viktig brikke når alvoret begynner i ligaen neste måned.
- Vi vet at Voronin vil være enda en valgmulighet for oss, uttaler Benítez til liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Han har god spilleforståelse, han spiller bra mellom lagdelene og han besitter mye kvalitet.

- Han spilte bra i dag, i en kamp som var god for oss. Vi benyttet 22 spillere, og jeg så mye bra på banen.

- To av de unge spillerne scoret også, noe som er fint for dem. De har behov for å være involvert i slike kamper for å vise hva de kan.

De røde reiser til Sveits i morgen for en ukes treningsleir, som inkluderer treningskamper mot Werder Bremen og Auxerre. Rekordkjøpet Fernando Torres forventes å ta del i tirsdagens kamp mot Bremen i Grenchen.
- Vi måtte vente på Fernando fordi han startet  treningen etter de andre spillerne, og vi måtte også ta en titt på ankelen hans, men jeg tror at han vil være klar til neste kamp.

Benítez utelukker ikke at han kommer til å hente inn enda en ny spiller før sesongstart.
- Vi får vente og se. Vi jobber hardt med de spillerne vi har, men vi holder også øynene åpne på markedet. Vi har enda en måned før sesongen starter, så vi har god tid.