Warnock med legesjekk i Blackburn

Sky Sports News melder at Stephen Warnock er i ferd med å gjennomføre legesjekken hos Blackburn. Dermed synes det klart at venstrebacken forlater Liverpool.

Sky Sports News melder at Liverpool-forsvarer Stephen Warnock for øyeblikket befinner seg på Ewood Park, der han gjennomgår den obligatoriske legesjekken hos Blackburn Rovers. Består venstrebacken denne medisinske testen, er det alt som tyder på at han skriver under for Lancashire-klubben i løpet av kort tid.

Sky Sports antar at £1.5M-overgangen til Warnock vil bli fullført i løpet av dagen, samtidig som Lucas Neill forlater Blackburn til fordel for West Ham.

Blackburn-manager Mark Hughes bekrefter da også at han håper å fullføre overgangen for 25-åringen senere i dag, etter at Liverpool-spilleren ankom Blackburns treningsanlegg for å ta legesjekken i morgentimene.

- Avtalen er ikke i boks ennå. Vi får se hvordan dagen forløper. Jeg håper det ikke blir noen problemer, siteres Hughes.

Baros på vei til Frankrike
Samtidig med Warnock-nyheten melder også Sky Sports News at Milan Baros nå befinner seg i Frankrike, og en overgang til Gerard Houlliers Lyon synes å være nær forestående. At den tidligere Liverpool-spissen forlater Aston Villa overrasker vel ikke noen, men at han ønsker en gjenforening med Houllier er vel mer oppsiktsvekkende. Tsjekkeren var som kjent ikke den franske managerens favoritt i tiden de hadde sammen i Liverpool, selv om det var Houllier som i sin tid hentet Baros til Merseyside.