West Ham: - Bellamy nesten klar

Ifølge West Ham er man enig med alt når det gjelder Craig Bellamy, men at spilleren må gjøre opp et mellomværende med LFC først. Rafa utfordrer Besian Idrizaj.

£7.5M for Bellamy
På sin hjemmeside har i kveld West Ham lagt ut følgende:

”Som følge av kommentarer fra Rafael Benitez i dag, vil West Ham gjerne gjøre det klart at Craig Bellamy fortsatt ikke har fullført sin overgang til Upton Park.

Etter at klubbene var blitt enig om en overgang på £7.5M, kan vi bekrefte at den walisiske landslagskapteinen har gjennomført en legetest og man er blitt enige om personlige betingelser.

Imidlertid, avtalen er blitt utsatt på grunn av en kontraktsak mellom Craig Bellamy og Liverpool, som må bli løst for at overgangen kan sluttføres.

Spilleren skal møte Liverpool på mandag morgen, og vi forventer å avslutte handelen kort tid etter.”


- Det er opp til Besian
En fornøyd Rafael Benitez konkluderte med at det hadde blitt en bra arbeidsøkt i Wrexham, og det nå var opp til tremålscorer Besian Idrizaj å forsere seg inn i førstelagsdiskusjonen.  Manageren antydet at en kan forvente at landslagsspillerne vil være involvert i neste kamp mot Crewe.

- Det var en bra arbeidsøkt for guttene og de vil ha hatt godt av å kunne spille 45 minutter i kampsituasjon, sa Rafa etter kampen.

- Vi ønsket å bruke noen av de yngre spillerne sammen med noen av de erfarne, og jeg synes det ble en god kamp for supporterne.

- Vi er selvfølgelig fornøyd med Besian.  Vi vet at han er et talent, men han behøver nå å modnes som angriper.  Kan han kjempe om en plass på førstelaget denne sesongen?  Det avhenger av ham og hvordan han utvikler seg det kommende året.  Vi har mye kamp om plassene i angrep, men du vet aldri.