West Ham øyner Bellamy

Craig Bellamy står nå trolig øverst på listen til et kjøpekåt West Ham som jakter en spiss. Steven Gerrard gifter seg i dag.

Handel med West Ham?
Etter å ha mistet Darren Bent, etter at man ble enige om en overgangssum med Charlton, vil West Ham fortsette å søke etter en etablert angriper.  Engelsk media tror at Craig Bellamy er den neste man vil forsøke å sikre seg på Londons østkant.

Det synes liten tvil om Liverpool kan være villig til å la waliseren gå ved et akseptabelt bud, men man vil forvente å få igjen mer enn de £6M som de røde betalte for å løse ut 27-åringen fra en klausul han hadde med Blackburn for et år siden.

Alliert med islandske millioner kan West Ham være villig til å betale i nærheten av £10M for Bellamy, hvis da ikke klubbene blir enige om en byttehandel pluss cash med Yossi Benayoun.  Israeleren skal ha levert inn en transfersøknad i sitt forsøk på å komme til Anfield, etter at Liverpool foreløpig skal ha fått nei på et tilbud man tror var på £3M.


Steven + Alex = sant
På et slott i Berkshire vil Steven Gerrard og Alex Curran i dag bli mann og kone.  Brudepiker vil være parets to dødre Lille Ella (2) og Lexie (9 mnd).