Xabi erklært skadefri

Xabi Alonso er klar av fotskaden han pådro seg mot Portsmouth. Rafa Benitez antyder forandringer mot gode Porto. Neste ligakamp mot Birmingham på Canal+ Sport2.

Xavi og Masch mot Porto?
Liverpool Echo kan melde om en positiv nyhet på skadefronten, da Xabi Alonso skal være spilleklar etter å ha fått en liten fotskade på Fratton Park. Riktignok er problemene størst i forsvaret, men med Momo Sissoko ute og en Steven Gerrard som har vært involvert i tre kamper på ei uke etter nylig å ha brukket ei tå, vil Rafa Benitez sette pris på å ha Alonso tilgjengelig. En sentral midtbane med Javier Mascherano og Xabi Alonso i Porto kan være et bra tips.

Rafael Benitez antyder uansett at det vil bli en del forandringer i forhold til det mannskapet som spilte 0-0 i Portsmouth.

- Etter et opphold som følge av landskamper er det alltid et problem at du ikke kan trene skikkelig med spillerne, forklarer Rafa.

- Spillerne er mentalt klare, men ikke fysisk, slik at jeg vil bytte ut noen spillere.

- Hvis du analyserer motstanderen Porto er de en klubb som selger spillere hvert år, men likevel har mye kvalitet i sin tropp og spillere som Quaresma, sa Benitez på pressekonferansen foran kampen.

- Det har et veldig bra lag og de har erfaring i Europa. De har fart i sitt lag og det vil bli en vanskelig kamp for oss, men vi spiller med mye selvtillit i Champions League. Vi reiser til Portugal med samme mål som vi har foran hver kamp, nemlig å vinne.


Hjemmekamp mot Birmingham live
Det er bekreftet at Liverpool - Birmingham sendes direkte på Canal+ Sport2 førstkommende lørdag. Sendestart er kl 15.55.