Xabi klar for kontraktsforlengelse

Xabi Alonso er klar for flere sesonger på Anfield. Sylvinho skadet på trening, og ute av oppgjøret på Nou Camp.

Xabi Alonso vil gjerne bli på Anfield, til tross for at han stadig linkes hjem til en rekke storklubber i Spania. Det blir rapportert at Liverpool vil sette seg ned med Xabi, Luis García og Pepe Reina i nærmeste fremtid for å diskutere forlengelse av kontrakter, og i følge spanjolens representanter blir baskeren gjerne på Anfield.

- Det har ikke vært samtaler enda, men når Liverpool vil diskutere ny kontrakt setter vi oss gjerne ned med dem, sier Ibanez, som er Xabis representant, til skysports.com.

- Xabi trives veldig godt i Liverpool, både på og utenfor fotballbanen. Det viktigste for Alonso akkurat nå er å få konsentrere seg om fotballen, for han har mange viktige kamper i tiden fremover.

- Når ny kontrakt blir et tema, er Xabi klar for å snakke med Liverpool om å bli i klubben.

Sylvinho skadet på trening
Barcelonas venstreback, Sylvinho, skal ha skadet seg på trening og er satt ut av spill i en måned. Den tidligere Arsenal-spilleren pådro seg en muskelskade på baksiden av høyre legg, og er uaktuell for møtet på Nou Camp.

Ellers skal både Lionel Messi og Samuel Eto'os skademareritt nærme seg slutten, uten at det er satt noen dato for når de er tilbake i aksjon.