Zenden tilbake om to uker

Rafa Benitez håper 2007 blir et godt år for de røde. Bolo Zenden tilbake fra langtidsskade om to uker.

Rafa BenitezRafa Benitez tror dette kan bli et godt år for de røde. Etter seks seire på de siste syv ligakampene siden starten av desember slo laget Bolton 3-0 på første nyttårsdag. På de kampene har de en målforskjell på 17-1! Nå står storkampene i kø både i liga, FA-Cup, Liga-cup og ikke minst Champions League. Dette er så visst riktig tidspunkt å komme i form på.

- Som manager synes jeg laget har en god balanse mellom det å angripe og forsvare seg. Jeg er veldig fornøyd.

Fornøyd er også manageren over nyheten om at Bolo Zenden snart er tilbake fra skade. Nederlenderen har vært ute med en kneskade siden novermber. Rafa bekrefter at midtbanespilleren trolig er tilbake i løpet av to uker.

Den eneste skuffelsen fra julekampene var nederlaget mot Blackburn.

- Vi fortjente å vinne mot Blackburn. Vi skapte mange store sjanser og hadde vi scoret det første målet ville det nok har gått annerledes. Det er synd med slike nederlag, men vi kan ikke endre det nå i ettertid. Det eneste vi kan gjøre er å lete etter positive ting. Vi har hatt en veldig bra kontinuitet i laget, skapt mye sjanser og spilt bra fotball.

Manageren nekter å snakke om spillere som Javier Mascherano og David Villa, og andre spillere klubben har blitt satt i forbindelse med i dette transfervinduet.

- Jeg leser om nye navn hver eneste dag. Det er viktig å bruke stallen. Jeg håper dette blir en bra måned for oss. Mange viktige oppgjør ligger foran oss, men vi tenker kun på lørdagens kamp. Straks du begynner å teller hønsene dine vil du få problemer. Vi kan bare ta en kamp av gangen.