- Agger er lykkelig her

Benítez sier at Agger trives i Liverpool. Dansken er klar for å kjempe om en plass i startelleveren. Rafa vil tilby midtstopperen ny kontrakt. Agger trolig fra start mot Crewe.

Rafael Benítez mener at Daniel Agger er klar til å kjempe om en plass i førsteelleveren, og påpeker igjen at den danske landslagsspilleren var sårt savnet forrige sesong. 23-åringen var ute omtrent hele sesongen etter at han pådro seg en metatarsalskade i september. Midtstopperen har kun spilt én av syv kamper for Liverpools førstelag denne sesongen, mot Standard Liége borte. Kampen om stopperplassene er knallhard. Jamie Carragher og Martin Skrtel har så langt vært managerens førstevalg denne sesongen, men den dansken vil trolig få sjansen mot Crewe i kveld. Det har gått rykter om at Agger har planer om å kjøpe seg ut av kontrakten. Rafa er overrasket over disse ryktene, og vil tilby ham ny kontrakt.
- Jeg har snakket med Daniel. Han er klar, fokusert og virkelig lykkelig her. Da jeg satt på flyet til Marseille, tenkte jeg at vi må tilby ham en ny kontrakt. Jeg ble overrasket etter at vi hadde landet da jeg leste noen av kommentarene i pressen, uttaler Benítez til Liverpool Daily Post.

- Jeg snakket med ham. Han sa: "Ingen problemer. Jeg er virkelig lykkelig her."

- Jeg er svært fornøyd med ham. Jeg har stor tro på ham. Han vet at vi spiller bra, og at Carra og Skrtel spiller bra. Derfor må han kanskje vente. Forståelsen mellom Carra og Skrtel har vært god.

- Jeg har sagt at Daniel er en av de beste midtstopperne vi har når han er i form. Når han er i form, så vil det bli vanskelig for meg. Han har behov for å spille kamper. Han er en veldig god offensiv midtstopper når vi spiller på Anfield.

- Klart at vi savnet Daniel Agger forrige sesong. Han er midtstopper, men god med ballen og også en trussel for det andre laget.