- Agger ikke til salgs

Rafael Benitez gjør det klart at man ikke ønsker å selge Daniel Agger, mens det er forskjellige rapporter i Spania hvorvidt Real Madrid virkelig jakter på Liverpools danske midtstopper eller ikke.

- Situasjonen er veldig enkel. Daniel Agger er vår spiller og han er ikke til salgs, sier Rafa i dag til Liverpool Echo.

- Hans fremtid er på Anfield og ikke noen andre steder.

- Han vet om mine planer da vi har snakket med ham om dette, og han har en lang fremtid hos oss.

- Vi ønsker ikke å miste vår konsentraksjon like før vi skal spille mot Manchester City ved å snakke om andre ting, men det er viktig for folk å være klar over at Agger ikke er til salgs.

Kommentarene til Liverpools manager kommer etter at direktør José Ángel Sánchez hos Real Madrid er blitt sitert på at klubben ønsker seg en midtstopper og at Daniel Agger kan være et transfermål i januar. Dansken får lite spilletid på Anfield for øyeblikket og har mulighet til å kjøpe seg ut av en kontrakt så lenge den ikke fornyes innen nyttår.

Avisen Marca, kjent som et talerør for Real Madrid, hevder imidlertid at de helhvite ikke har som mål å hente inn en midtstopper i januar, det være seg Daniel Agger eller Per Mertesacker (Werder Bremen). Klubben har allerede stoppere som Cannavaro, Pepe, Metzelder og backene Sergio Ramos og Gabriel Heinze har også en fortid som sentrale forsvarspillere. I tillegg venter en å hente inn Ezequiel Garay fra Racing Satander til sommeren, da spilleren allerede har gjort avtale med Real men spiller ut sesongen på lån i sin opprinnelige klubb.

Real Madrid her en president, de har en ledende direktør, de har en sportslig direktør, de har en manager og det er ikke bestandig at de samme personene sier det samme.

Manager Bernd Schuster skal ha uttrykt ønske om å kjøpe en angriper i januar og han skal også være interessert i en ving, men ingen midtstopper. Sportslig direktør, den tidligere storspilleren Pedrag Miljatovic, sier på sin side at man ikke kommer til å handle i januar men vil prøve å sikre seg to eller tre store navn til neste sommer.