- Aldri vært vanskeligere å vinne ligaen

Jamie Carragher er av den oppfatning at det aldri har vært tøffere å vinne Premier League enn det er nå. Det forklarer han med de enorme ressursene et par av toppklubbene råder over.

Jamie Carragher mener det aldri har vært vanskeligere å vinne Premier League. Visekapteinen har vunnet alt som er å vinne med Liverpool utenom ligamesterskapet.

- Alan Hansen uttalte i sommer at Liverpool på hans tid av og til vant ligaen uten å ha et spesielt godt lag. Han slo fast at det ville være umulig i dag. Jeg sier ikke at noen av Liverpool-lagene som vant ligaen på 80-tallet var dårlige. Selvsagt var de ikke det. Men kanskje var det mulig å vinne ligaen noen år uten at man hadde verdensklassespillere i alle posisjoner, sier Carragher til LFC Magazine.

- Det tror jeg ikke er mulig nå. Alle posisjoner må fylles av toppspillere om du ønsker å vinne jevnt og trutt. Det er bare å se på de andre topplagene i Premier League; til og med backposisjonene er besatt av de beste backene i verden.

- Det Hansen egentlig sa er at det er vanskeligere å vinne ligaen nå enn det var på hans tid. Lista ligger mye høyere i dag. Nivåhevingen har vært merkbar de siste 5-10 årene, spesielt etter at Chelsea fikk ny eier, slår Carragher fast.