- Alt for lenge siden sist!

Jamie Carragher var jublende glad for seieren over Man Utd, men poengterte at det var alt for lenge siden sist. Rafa henrykt. Ferguson prøvde å holde maska, men viste seg som en dårlig taper.

Jamie Carragher var en lykkelig mann etter dagens 2-1 seier over erkerivalen Manchester United.

- Det har vært alt for lenge siden sist. Dette er stort, uttalte dagens Liverpool-kaptein til Sky Sports etter kampslutt.

- Dette handler om mer enn bare de tre poengene. Det handler også om den troen og selvtillit dette gir oss. Vi har slått det beste laget i Europa. Det gir alle troen på at vi kan slå hvem som helst i denne ligaen, la han til.

- Nå håper vi at dette skal gi oss et løft med tanke på resten av sesongen. Dette burde inspirere oss, ettersom vi ikke har spilt spesielt bra før i dag. Dette var sesongbeste.

- Seieren gir oss også en luke ned til United, og på toppen av tabellen er hvor en klubb som Liverpool hører hjemme.

Benitez henrykt over seieren
Manager Rafael Benitez var også henrykt over at hans lag kjempet seg tilbake fra kalddusjen de fikk at gjestene tok ledelsen allerede etter tre minutter.

- Dette gjør godt for selvtilliten til spillerne. I pausen snakket vi om at vi måtte ha tro på oss selv og vilje til å gå fremover. I andre omgang var vi det beste laget.

- Vi viste kvalitet og karakterstyrke ved å slå tilbake etter at vi kom under. Forståelsen mellom Keane og Kuyt var veldig god. Deres høye press var virkelig viktig for resten av laget.

Ferguson: - Liverpool var det beste laget
Gjestenes manager, Alex Ferguson, innrømmet at Man Utd ble et nummer for små for Liverpool denne gang.

- Du venter ikke spill som dette fra Manchester United. Vi hadde en dårlig dag på jobben, men burde likevel ha fått med oss poeng fra kampen. Ved begge deres scoringer leverte vi slett forsvarsspill, konkluderte han.

- Sett under ett var Liverpool det beste laget i dag. De var gode til å takle og kjempe, og kjempet oss ut av stilen. Grunnen til at vi tapte var at vi ikke håndterte deres kjempende stil og deres taklinger. Du må gi Liverpool kredit for det. Men vi burde ha stått bedre imot.

- Vi startet meget bra, og det var en vidunderlig pasning fra Berbatov i forkant av scoringen. Men jeg finner lite positivt å ta med fra denne kampen, med unntak av Rio Ferdinands gode spill.

Liverpool satte i dag en stopper for Uniteds seiersrekke som lyder på fem trepoengere på rad på Anfield.

- Det er vanskelig å opprettholde en slik statistikk, da Liverpool er ute etter å rette på dette hver gang vi spiller mot dem.

Når han ble bedt om å kommentere Vidics utvisning, dreit Ferguson seg imidlertid fullstendig ut og viste at tapet nok såret ham mer enn han ville innrømme.

- Carragher gjorde slike ting hele kampen, men ingen frispark ble gitt. Vi fikk flere gule kort og ett rødt. Reflekterer det at Manchester United er et stygtspillende lag? Jeg mener ikke det. Jeg tror publikum spilte en rolle i dette.