- Andre kan prate om det utenomsportslige

Rafael Benitez ønsker ikke å diskutere de interne stridighetene i Liverpool FC med pressen mer. Jose Reina eneste Liverpool-spiller som har spilt samtlige minutter i ligaen.

Etter en uke med mye utenomsportslig uro rundt Liverpool FC, skal Rafael Benitez i morgen forsøke å samle sine tropper og ta tre poeng på Craven Cottage.

- Jeg føler jeg har et ansvar for å garantere klubben fjerdeplassen og komme så langt som mulig i Champions League, uttaler manageren til Daily Mail.

- Alle andre kan prate så mye de vil om det som foregår utenfor banen, men for spillerne og meg selv er det viktigst å fokusere på fotballen og ikke bli involvert i det som foregår utenfor banen, legger han til.

- Vi tenker på kampene mot Fulham og Chelsea, og vi tjener klubbens interesser best ved å fokusere på disse kampene og komme ett steg nærmere å gi fansen det de ønsker seg.

- Det som opptar meg er hvordan jeg kan forbedre laget og gi noe tilbake til de folkene som har støttet oss og backet oss opp i så lang tid. Vi jobber hardt for å forberede oss skikkelig og oppnå våre målsettinger.

Reina - en av seks
Fire serierunder før slutt kan vi konstatere at det kun er seks spillere i Premier League som har spilt samtlige minutter av sine respektive lags ligakamper denne sesongen. En utespiller og fem keepere. Utespilleren er Birminghams Stephen Kelly, mens vår egen Jose Reina er en av målvaktene. Det er også verdt å merke seg at to av de andre sisteskansene tidligere har voktet buret for Liverpool, nemlig David James (Portsmouth) og Brad Friedel (Blackburn). De to siste målvaktene som har voktet buret i samtlige minutter denne sesongen er Readings Marcus Hahnemann og West Hams Robert Green.