- Atletico verst tenkelig

En mellomfornøyd Rick Parry ser fram til å møte velkjente klubber etter trekningen i CL. Liverpools daglige leder sier at det kan bli en ny spiller før transfervinduet lukkes natt til tirsdag.

Etter å ha trolig fått et av de mest foretrukne lagene på 2.seedingsnivå i PSV Eindhoven, kom Marseille deretter opp av glassbollen i Liverpools gruppe før man fikk Atletico Madrid fra nivå 4. Rick Parry innrømmet at Atletico nok var det laget ingen ønsket å møte fra de som var lavest ranket av UEFA.

- Dette er velkjente motstandere, og vi slipper lange reiser, oppsummerte Parry til Sky like etter trekningen.

- PSV har vi møtt flere ganger de siste årene og Marseille spilte vi mot i fjor. Atletico har vi ikke spilt mot, men vi kjenner dem godt etter overgangen til Fernando Torres og vi har selvsagt også vår spanske kontingent på Anfield. De var nok det laget som ingen ønsket å trekke.

Datoer er foreløpig ikke klare for gruppespillet, men Liverpool vil spille på samme dag som Chelsea av de engelske lagene.

Rick Parry holdt kortene tett til brystet angående en mulig forsterkning til før dette transfervinduet lukkes, men innrømmet at det kunne bli action i løpet av de nærmeste dagene.

- Vi får se, men det er definitivt en mulighet.